woensdag 8 februari 2023

JopaMX al meer dan 15 jaar kledingsponsor van Nancy van de Ven

Nancy van de Ven staat aan de vooravond van weer een nieuw seizoen in het WMX Women’s Wereldkampioenschap. Weer een nieuw seizoen om haar ultieme droom van Wereldkampioene te verwezenlijken.

Jopa is erg trots dat ze dat nog steeds doet in de kleding van JopaMX. Al vanaf zeer jonge leeftijd, toen nog als het zusje van Rinus van de Ven draagt ze de custom made kleding van JopaMX. Destijds nog in de kleuren van het team van Henk van der Haar, waar Jopa de kledingsponsor was.
Toen dit team ophield te bestaan, bleef de band met de familie van de Ven.  Met als resultaat dat Jopa en Nancy ieder jaar weer met elkaar werken aan nieuwe, flitsende designs. Dit jaar komt daar bij dat Nancy bijdraagt aan de ontwikkeling van een nieuwe broek als uitbreiding van het assortiment.

Jopa hoopt er een steentje aan bij te kunnen dragen dat de rode plaat met #1 aan het einde van het seizoen van haar is, Jopa wenst Nancy van de Ven via deze weg nogmaals heel veel succes.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen