13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Jorge Lorenzo werkt aan zijn biografie

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Lorenzo maakt in zijn biografie zijn sportieve balans tot nu toe op, vertelt over zijn eerste ‘sporen’ op het circuit en blikt in zijn boek vooruit op de toekomst. De inhoud van het boek staat – op dit moment – nog niet helemaal vast. De biografie van Lorenzo wordt namelijk geen standaard uitgave.

Fans schrijven mee
Via het platform eFanswer kunnen fans rechtstreeks vragen (FASKs) stellen aan Lorenzo die hij dan – in series – beantwoordt. In zijn biografie geeft Lorenzo antwoord op de interessantste en creatiefste vragen van de fans. eFanswer is een innovatief digitaal platform waarbij fans rechtsreeks het dialoog aangaan met hun idolen.

Sneijder, Chiellini en Eto’o
In een eerder stadium verbonden de topvoetballers Wesley Sneijder, Giorgio Chiellini en Samuel Eto’o hun naam aan eFanswer. De voetballers werken op dit moment aan hun biografie, welke verkrijgbaar is in boekvorm en als e-book.?eFanswer is een initiatief van de Italiaanse ondernemer Mattia Baldassare. Naast Lorenzo is eFanswer bezig om nog meer beroemdheden in de wereld van muziek, mode, film en sport aan zich te binden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen