Jorge Lorenzo werkt aan zijn biografie

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Lorenzo maakt in zijn biografie zijn sportieve balans tot nu toe op, vertelt over zijn eerste ‘sporen’ op het circuit en blikt in zijn boek vooruit op de toekomst. De inhoud van het boek staat – op dit moment – nog niet helemaal vast. De biografie van Lorenzo wordt namelijk geen standaard uitgave.

Fans schrijven mee
Via het platform eFanswer kunnen fans rechtstreeks vragen (FASKs) stellen aan Lorenzo die hij dan – in series – beantwoordt. In zijn biografie geeft Lorenzo antwoord op de interessantste en creatiefste vragen van de fans. eFanswer is een innovatief digitaal platform waarbij fans rechtsreeks het dialoog aangaan met hun idolen.

Sneijder, Chiellini en Eto’o
In een eerder stadium verbonden de topvoetballers Wesley Sneijder, Giorgio Chiellini en Samuel Eto’o hun naam aan eFanswer. De voetballers werken op dit moment aan hun biografie, welke verkrijgbaar is in boekvorm en als e-book.?eFanswer is een initiatief van de Italiaanse ondernemer Mattia Baldassare. Naast Lorenzo is eFanswer bezig om nog meer beroemdheden in de wereld van muziek, mode, film en sport aan zich te binden.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?