woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook Garmin komt met GPS-nieuws

TomTom mag dan wel de tiende verjaardag van de RIDER vieren met de RIDER 410, maar Garmin komt party crashen met liefst drie (!) nieuwe Garmin z?mo-modellen.

“De robuuste, weersbestendige modellen bieden nu Garmin Adventurous Routing™, zodat je als motorrijder zelf het avontuurlijke niveau van de bochten en hoogteverschillen kunt bepalen. De z?mo 345/395/595LM zijn daarnaast uitgerust met innovatieve functies speciaal ontworpen voor motorrijders zoals de introductie van bestuurderswaarschuwingen, smartphone meldingen, muziek streaming en meer. Ga op avontuur, ontdek meer en geniet!”

Klinkt indrukwekkend met al die nieuwe features. We hopen ze gauw zelf tegen het licht te houden, maar uiteraard staat Garmin ook op de MOTORbeurs vanaf donderdag Je vindt Garmin in hal 7, stand D120.

Mocht je er vragen over hebben, dan is er gegarandeerd meer dan voldoende personeel ter plaatse om je te woord te staan.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen