Ook Garmin komt met GPS-nieuws

TomTom mag dan wel de tiende verjaardag van de RIDER vieren met de RIDER 410, maar Garmin komt party crashen met liefst drie (!) nieuwe Garmin z?mo-modellen.

“De robuuste, weersbestendige modellen bieden nu Garmin Adventurous Routing™, zodat je als motorrijder zelf het avontuurlijke niveau van de bochten en hoogteverschillen kunt bepalen. De z?mo 345/395/595LM zijn daarnaast uitgerust met innovatieve functies speciaal ontworpen voor motorrijders zoals de introductie van bestuurderswaarschuwingen, smartphone meldingen, muziek streaming en meer. Ga op avontuur, ontdek meer en geniet!”

Klinkt indrukwekkend met al die nieuwe features. We hopen ze gauw zelf tegen het licht te houden, maar uiteraard staat Garmin ook op de MOTORbeurs vanaf donderdag Je vindt Garmin in hal 7, stand D120.

Mocht je er vragen over hebben, dan is er gegarandeerd meer dan voldoende personeel ter plaatse om je te woord te staan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.