donderdag 25 april 2024

Ook Garmin komt met GPS-nieuws

TomTom mag dan wel de tiende verjaardag van de RIDER vieren met de RIDER 410, maar Garmin komt party crashen met liefst drie (!) nieuwe Garmin z?mo-modellen.

“De robuuste, weersbestendige modellen bieden nu Garmin Adventurous Routing™, zodat je als motorrijder zelf het avontuurlijke niveau van de bochten en hoogteverschillen kunt bepalen. De z?mo 345/395/595LM zijn daarnaast uitgerust met innovatieve functies speciaal ontworpen voor motorrijders zoals de introductie van bestuurderswaarschuwingen, smartphone meldingen, muziek streaming en meer. Ga op avontuur, ontdek meer en geniet!”

Klinkt indrukwekkend met al die nieuwe features. We hopen ze gauw zelf tegen het licht te houden, maar uiteraard staat Garmin ook op de MOTORbeurs vanaf donderdag Je vindt Garmin in hal 7, stand D120.

Mocht je er vragen over hebben, dan is er gegarandeerd meer dan voldoende personeel ter plaatse om je te woord te staan.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen