dinsdag 16 juli 2024

Jouw bike in de spotlights tijdens de Bigtwin Bikeshow & Expo?

Op 3, 4 en 5 november vieren we de dertigste editie van de Bigtwin Bikeshow & Expo. Hoogtepunt is en blijft de internationale Bikeshow met zo’n honderd creaties van custombouwers uit binnen- en buitenland. Vorig jaar hadden we naast Nederlandse en Belgische deelnemers, ook deelnemers uit Frankrijk, Engeland, Duitsland en Italië. En dit jaar kan ook jóúw creatie daartussen staan. Is je custombike al klaar, schrijf je dan vandaag nog in. Is ie nog niet klaar, dan snel je garage in om ‘m af te bouwen. Meedoen is gratis en je maakt kans om een van de vele mooie prijzen te winnen. Inschrijven doe je door vóór 23 oktober een mail met een foto van je bike te sturen naar: bikeshow@bigtwin.nl.

Motor.NL Media Company neemt Bigtwin over

De Bigtwin Bikeshow 2023 is ingedeeld in volgende klassen

  • Freestyle
  • Chopper/Bobber
  • Caferacer/Tracker
  • Clubstyle
  • Classic
  • Modified Custom

Doe mee, want alle merken zijn welkom! De enige voorwaarde is dat het geen standaard motor mag zijn, met uitzondering van de Classic Klasse. Ook dit jaar is Zodiac hoofdsponsor van de Bigtwin Bikeshow. Zet de datum alvast in je agenda: 3, 4 en 5 november in Expo Houten. Meer info op www.bigtwin.nl.

Bigtwin Bikeshow
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen