Jubileum: 20e jaar DÉ NOORDELIJKE MOTORBEURS

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Na 19 succesvolle jaren zal in de Martiniplaza te Groningen voor de 20e keer Dé Noordelijke Motorbeurs worden gehouden. Ook in 2014 was de 10.000 m2 beursvloer weer gevuld met ca 100 standhouders. 

Oorspronkelijk was het evenement bedoeld voor de noordelijke provincies maar het is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en allesomvattende motorbeurzen van Nederland. De ca. 18.000 bezoekers die het evenement jaarlijks trekt, komen ook niet alleen meer uit het Noorden maar vanuit het hele land en zelfs uit België en Duitsland. De eerste editie van dit evenement, in januari ’96, was met ruim 80 standhouders en maar liefst 16.000 bezoekers direct al een groot succes. Dé Noordelijke Motorbeurs wordt gehouden in de centraal gelegen en via de A28 en de A7 goed bereikbare Martiniplaza te Groningen.

Dé Noordelijke Motorbeurs in ‘t kort:

Evenement: Dé Noordelijke Motorbeurs
Omschrijving: beurs gericht op producten en diensten uitsluitend op motorgebied, waarbij aandacht voor onder andere: nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, kleding, verzekeringen, reizen, presentaties en demonstraties.
Data: 16, 17 en 18 januari 2015
Locatie: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB  Groningen (aan de snelweg A7 Groningen – Drachten)
Openingstijden: vrijdag 16 januari : 18.00 – 22.00 uur
zaterdag 17 januari: 10.00 – 18.00 uur
zondag 18 januari: 10.00 – 18.00 uur
Toegangsprijs: volwassenen : € 12,00
65+-ers: € 6,-
kinderen t/m 12 jaar: gratis  
Organisatie: Organisatiebureau Fremar b.v.
Website: www.denoordelijkemotorbeurs.nl
Twitter: @motorbeursgr
Facebook: facebook.com/denoordelijkemotorbeurs

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.