Bij Bruggeman Motoren bepaalt de consument zelf de prijs

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Bruggeman Motoren laat motorrijders zelf de prijs bepalen van verschillende producten. Van een nieuwe MV Agusta Brutale 1090RR tot een gehoorbescherming van Noizezz. Normaal gesproken bepaalt een winkel de prijs van een product en geeft daar soms korting op door middel van een leuke actie. Bruggeman Motoren pakt het anders aan en laat de consument zelf de korting bepalen.

Hoe werkt het?
In samenwerking met de bedrijven Veylinx en Promotor introduceert Bruggeman Motoren een unieke veiling in de motormarkt. In deze veiling bepaalt de consument zelf de prijs en daardoor de korting. Tijdens de veiling plaatst een bieder slechts één bod wat anderen niet kunnen zien. De hoogste bieder wint de veiling maar betaalt een bedrag van de bieder met het één na hoogste bod. Zo betalen de winnaars in deze veiling altijd minder dan ze hebben geboden en bepalen consumenten zelf de korting!

Welke producten veilen we?
In de komende tijd gaat Bruggeman Motoren van alles veilen uit de winkel. Zowel uit de showroom als uit de kledingwinkel. Als u de veilingen niet wilt missen kun u zich aanmelden voor nieuwsbrief of Bruggeman volgen op Facebook.

De volgende producten worden tot en met zondag 28 december geveild:

• MV Agusta Brutale 1090RR (zwart-wit) uit 2014
• Ducati Multistrada MTS 1200 D|Air (rood) uit 2014
• Kawasaki Z1000 ABS (oranje) uit 2014
• Suzuki Bandit 650S ABS (wit) uit 2014
• Aprilia Mojito Custom 125 (mat zwart) uit 2014
• NiMoto City 350 (zwart-wit) uit 2014
• SHOEI Neotec (mat zwart)
• Rev’it Centaur Gore-Tex handschoenen
• Suzuki Strider Bike kinderloopfiets
• Noizezz gehoorbescherming

Breng nu je bod uit op deze producten voor een bedrag dat jij het waard vindt en wie weet ben je dit jaar nog de slimme en trotste eigenaar van een nieuwe motorfiets of een mooie helm. Bekijk alle producten op Bruggeman-motoren.nl/veiling

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?