Jubileum voor Exotentreffen

Niet vergeten, dit weekend (van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september) vindt het jaarlijkse exotentreffen plaats in Hooghalen. En dat alweer voor de twintigste maal. Zestig exotische, zeldzame of unieke motorfietsen komen bijeen om bekeken te worden en vooral om als gespreksonderwerp te dienen voor de vele liefhebbers.

Het exotentreffen is een initiatief van Johan Kole, in die kringen geen onbekende en liefhebber van bijzonder spul. Hij zal ook ongetwijfeld zelf een van zijn unieke exemplaren meenemen en neerzetten tussen de lotgenoten. Wil je iets bijzonders zien, dan is Hooghalen de plaats om te zijn in het weekend van 31 augustus. Voor meer informatie kun je het best kijken op www.exotentreffen.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.