vrijdag 19 april 2024

Jubileum voor Exotentreffen

Niet vergeten, dit weekend (van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september) vindt het jaarlijkse exotentreffen plaats in Hooghalen. En dat alweer voor de twintigste maal. Zestig exotische, zeldzame of unieke motorfietsen komen bijeen om bekeken te worden en vooral om als gespreksonderwerp te dienen voor de vele liefhebbers.

Het exotentreffen is een initiatief van Johan Kole, in die kringen geen onbekende en liefhebber van bijzonder spul. Hij zal ook ongetwijfeld zelf een van zijn unieke exemplaren meenemen en neerzetten tussen de lotgenoten. Wil je iets bijzonders zien, dan is Hooghalen de plaats om te zijn in het weekend van 31 augustus. Voor meer informatie kun je het best kijken op www.exotentreffen.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen