Kampeerhotel Grasnapolsky

Inderdaad! Nieuw op de Zwarte Cross is volgend jaar Kampeerhotel Grasnapolsky. Dit luxe kampeerhotel bestaat uit alvast opgezette, volledig ingerichte en zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden, een stroompunt, verlichting en een terrasje inclusief tuinmeubilair voor de tent.

Gasten hoeven dus niet van huis naar de Zwarte Cross en terug te sjouwen met slaapzakken, matrassen, tenten en meer van die ongein. Sterker nog, het enige dat de bezoekers mee hoeven nemen, is goede zin en een tandenborstel plus onderbroek. Bezoekers kunnen hier verder gebruik maken van een apart badhuis, sauna en een jacuzzi. Een verblijf van donderdag 25 juli t/m maandagochtend 28 juli kost 250 euro per persoon (inclusief campingkaart).

Meer informatie: www.zwartecross.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.