donderdag 18 april 2024

Kampeerhotel Grasnapolsky

Inderdaad! Nieuw op de Zwarte Cross is volgend jaar Kampeerhotel Grasnapolsky. Dit luxe kampeerhotel bestaat uit alvast opgezette, volledig ingerichte en zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden, een stroompunt, verlichting en een terrasje inclusief tuinmeubilair voor de tent.

Gasten hoeven dus niet van huis naar de Zwarte Cross en terug te sjouwen met slaapzakken, matrassen, tenten en meer van die ongein. Sterker nog, het enige dat de bezoekers mee hoeven nemen, is goede zin en een tandenborstel plus onderbroek. Bezoekers kunnen hier verder gebruik maken van een apart badhuis, sauna en een jacuzzi. Een verblijf van donderdag 25 juli t/m maandagochtend 28 juli kost 250 euro per persoon (inclusief campingkaart).

Meer informatie: www.zwartecross.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen