Zwarte Cross verlaagt prijzen!

“De Zwarte Cross is een feest voor de hele familie en moet daarom betaalbaar blijven voor iedereen!” Zoals altijd duidelijke taal van Zwarte Cross-festivaldirectrice Tante Rikie. Bezoekers die voor 1 januari een kaart bestellen, sparen op een dagkaart zelfs de helft uit. De entree bedraagt dan 15 euro.

De voorverkoop van de zeventiende editie van het jaarlijkse evenement in het Achterhoekse Lichtenvoorde (26-7 t/m 28-7) begint aanstaande maandag voor leden van de Zwarte Cross Fanclub. De rest van de wereld kan vanaf volgende week maandag (26 november) kaarten bestellen.

Tante Rikie: “Het leven is tegenwoordig al duur genoeg en ik wilde niet met lede ogen aan zien hoe bezoekers af en toe zo worden uitgeknepen bij evenementen en festivals. Ik zal maar weer eens het goede voorbeeld geven, dacht ik. Van addertjes onder het gras en bijkomende kosten als servicekosten en parkeerkosten is dan ook geen enkele sprake!” De entree voor kinderen onder 1,40 meter is ook dit jaar gratis.

Prijzen kaarten
Dagkaarten
Tot 1 januari 2013: € 15,-
Vanaf 1 januari tot 1 juni: € 25,-
Vanaf 1 juni en aan de kassa: € 30,-

Campingkaarten
Tot 1 januari 2013: € 75,-
Vanaf 1 januari: € 100,-
(Prijzen campingkaarten exclusief € 4,- toeristenbelasting)

3-Dagenkaarten
Tot 1 januari 2013: € 40,-
Vanaf 1 januari tot 1 juni: € 62,50
Vanaf 1 juni en aan de kassa: € 75,-

Overige kaarten
Jeugdkaart (geldig t/m 16 jaar) blijft qua prijs gelijk aan 2012 en kost het gehele jaar € 10,-.
Caravankaart blijft qua prijs gelijk aan 2012 en kost € 300,- + € 50 borg.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.