maandag 29 mei 2023

Kawasaki cruisers aangepakt

De gelukkigen zijn: W800, VN900 Custom, VN1700 Classic, VN1700 Classic Tourer, VN1700 Voyager en de VN1700 Voyager Custom.

De VN900 custom  is niet langer verkrijgbaar in oranje, alleen nog in het zwart met een opvallende groene striping op de tank en de velgen. Daarnaast zal er een speciale editie op de markt worden gebracht in de kleurstelling parelmoerwit/matzwart. De zwarte VN1700 classic wordt in 2013 vervangen door een steengrijze versie. Bij de VN1700 Classic Tourer zal het fraaie rood verdwijnen. Het nieuwe model krijgt een zwart met titanium kleurstelling. Kawasaki heeft de volledig uitgeruste cruiser VN1700 Voyager in parelmoerwitte/zilveren verf gedoopt. De steengrijze kleur zal in 2013 verdwijnen. Mat- en metalliek zwart is de kleur in 2013 voor Kawasaki’s grootste cruiser, de VN1700 Voyager Custom. De W800 verdwijnt in de donkergroene kleur en komt terug in het zwart. Daarnaast wordt er in het nieuwe modeljaar een speciale editie toegevoegd in een matte en glanzende rode kleurstelling.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image