Kawasaki cruisers aangepakt

De gelukkigen zijn: W800, VN900 Custom, VN1700 Classic, VN1700 Classic Tourer, VN1700 Voyager en de VN1700 Voyager Custom.

De VN900 custom  is niet langer verkrijgbaar in oranje, alleen nog in het zwart met een opvallende groene striping op de tank en de velgen. Daarnaast zal er een speciale editie op de markt worden gebracht in de kleurstelling parelmoerwit/matzwart. De zwarte VN1700 classic wordt in 2013 vervangen door een steengrijze versie. Bij de VN1700 Classic Tourer zal het fraaie rood verdwijnen. Het nieuwe model krijgt een zwart met titanium kleurstelling. Kawasaki heeft de volledig uitgeruste cruiser VN1700 Voyager in parelmoerwitte/zilveren verf gedoopt. De steengrijze kleur zal in 2013 verdwijnen. Mat- en metalliek zwart is de kleur in 2013 voor Kawasaki’s grootste cruiser, de VN1700 Voyager Custom. De W800 verdwijnt in de donkergroene kleur en komt terug in het zwart. Daarnaast wordt er in het nieuwe modeljaar een speciale editie toegevoegd in een matte en glanzende rode kleurstelling.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?