Likje verf voor Versys en ZX-6R

De gele Versys 650 wordt voor 2013 uit de collectie gehaald. Ook de zwarte versie vinden we niet meer terug. De alleskunner komt terug in de kleuren grijs en helderwit. Zijn grote broer, Versys 1000, gaat van licht naar donkergrijs. Daarnaast zal ook een fraaie zwart met oranje uitvoering op de markt worden gebracht.

De Ninja ZX-6R met 599cc verdwijnt in het zwart in 2013 en is alleen nog verkrijgbaar in Kawasaki-groen. De nieuwe versie krijgt een aantal optische nieuwigheden, zoals een felrode kleur voor de stelknoppen. Daarnaast wordt het zwart van de voorvork en remklauwen vervangen door goud. De striping op de velgen verdwijnt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?