Snelweglichten uit op A6

Vorige maand hadden we het er al over; de lichten gaan 's nachts uit op de snelwegen wegens bezuinigingen. Inmiddels zijn de lampen op de A6 tussen Hollandsche Brug en Almere en bij Lelystad gedoofd. Vanaf maart 2013 is het tussen 21.00 en 05.00 uur overal donker op de snelwegen. Volgens Rijkswaterstaat wordt wel rekening gehouden met gevaarlijke punten, zoals scherpe bochten en tunnels. Daar blijft er een lichtpuntje te zien.

Naast het dimmen van de lichten zal er ook op wegwerkzaamheden worden bezuinigd. De wegwerkers zullen ’s avonds eerder beginnen en er zal overdag vaker worden gewerkt. Rijkswaterstaat gaat tevens bezuinigen op het maaien van de bermen en op advertenties waarin werkzaamheden worden aangekondigd. Gevolg? Dat kunnen we wel raden… meer files!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.