dinsdag 23 april 2024

Snelweglichten uit op A6

Vorige maand hadden we het er al over; de lichten gaan 's nachts uit op de snelwegen wegens bezuinigingen. Inmiddels zijn de lampen op de A6 tussen Hollandsche Brug en Almere en bij Lelystad gedoofd. Vanaf maart 2013 is het tussen 21.00 en 05.00 uur overal donker op de snelwegen. Volgens Rijkswaterstaat wordt wel rekening gehouden met gevaarlijke punten, zoals scherpe bochten en tunnels. Daar blijft er een lichtpuntje te zien.

Naast het dimmen van de lichten zal er ook op wegwerkzaamheden worden bezuinigd. De wegwerkers zullen ’s avonds eerder beginnen en er zal overdag vaker worden gewerkt. Rijkswaterstaat gaat tevens bezuinigen op het maaien van de bermen en op advertenties waarin werkzaamheden worden aangekondigd. Gevolg? Dat kunnen we wel raden… meer files!
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen