Kawasaki: elke dag proefrijden voor iedereen door meer demo’s

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Kawasaki Benelux en haar merkdealers hebben voor het motorseizoen 2014 het aantal demo-modellen drastisch verhoogd. Met deze nieuwe aanpak wil Kawasaki iedereen direct de mogelijkheid geven een proefrit te maken op de modernste modellen van dit moment, zonder te hoeven wachten op speciale dagen of evenementen. 

Toen de hele motorwereld stil leek te staan, heeft Kawasaki de afgelopen jaren een enorm aantal nieuwe modellen geïntroduceerd. De Z1000SX ultieme alleskunner, de woeste Z1000 naked bike, de ideale Z800 Performance Edition, de wereldwijd dominerende ZX-10R en ZX-6R, de moderne W800SE klassieker en de J300 motorscooter, allemaal nieuw of flink vernieuwd in de afgelopen maanden. Tijd om eens kennis te maken dus! De Kawasaki-dealers hebben er daarom speciaal voor gezorgd extra demo-motoren klaar te hebben staan, zodat elke motorrijder direct kan ondervinden wat de Kawasaki-modellen méér bieden.

Kawasaki levert op dit moment de meest complete modelrange ooit. Van de mooiste Z1000SX allrounder tot de Versys adventure-allroads, en van de beste ZX-10R Superbike en ZX-6R Supersport tot de Z1000, de meest woeste naked bike van dit moment. Al eens geprobeerd? Echt niet? Kom dan nu bij de Kawasaki-dealers in heel Nederland en België proefrijden op de modernste motoren van dit moment, ze staan er volop voor je. Reserveer je proefrit online via de Kawasaki website of neem rechtstreeks contact op met je dealer. Zo makkelijk is proefrijden bij Kawasaki.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?