13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Yamaha Fazer8 Sport Tour ABS per direct leverbaar

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De FZ8-serie van Yamaha blinkt uit in dynamiek, sportiviteit en de hoogstaande kwaliteit. Het ijzersterke en koppelrijke 779cc-motorblok nodigt niet alleen uit tot sportief rijden, maar heeft vanwege zijn gecultiveerde karakter ook de rust en de adem om onder alle omstandigheden voor vakantie- en tourritten ingezet te worden. Dit motorblok, verpakt in een stabiel en wendbaar aluminium chassis met verstelbare voor- en achtervering en een strak uiterlijk, maakt de FZ8-serie tot een perfecte reisgenoot. 

Wat u maar wilt, wanneer u maar wilt
U doet niet elke dag hetzelfde, dus waarom zou u een motorfiets willen die is ontworpen voor maar één ding? U hebt een machine nodig met gebruiksmogelijkheden die net zo gevarieerd zijn als uw levensstijl. Die machine is de Fazer8 Sport Tour ABS. U volgt uw agenda van maandag tot vrijdag, maar als u avontuur wilt, kunt u opstappen en wegrijden. De Fazer8 Sport Tour ABS garandeert uitgebalanceerde rijprestaties en een uitmuntende wendbaarheid, gekoppeld aan een afwerkingsniveau die uniek is in zijn klasse.

Geweldig veelzijdig, indrukwekkende prestaties
Ervaar de treffende interactie tussen mens en machine. Als u een bocht uitaccelereert, voelt u het vele koppel in het middengebied. U hebt het zo goed naar uw zin dat het korte ritje dat u had ingepland zomaar een stuk langer wordt. Geen probleem, het kuipwerk van de Fazer8 Sport Tour ABS biedt optimale bescherming en dankzij de tanktas en zijtassen is er meer dan voldoende opbergruimte. Ook als u besluit dat uw rit het hele weekend gaat duren. 

Compleet en praktisch
De Fazer8 Sport Tour ABS, standaard voorzien van SW Motech zijtassen en tal van originele Yamaha accessoires, waaronder een eenvoudig demonteerbare tanktas, FZ8 tankpad, middenbok, valblokken, comfortverhogend windscherm, 12 volt outlet en GPS-houder. De Fazer8 Sport Tour ABS is per direct leverbaar in de kleuren Midnight Black, Competition White en Race Blu en heeft een adviesverkoopprijs van € 11.299,00.

Details
• Sportieve rijeigenschappen
• Doordacht aerodynamisch design
• Licht en stijf aluminium Deltabox chassis
• Krachtig viercilinder 779cc-motorblok
• Hoogstaande Yamaha afwerking
• Verstelbare voor- en achtervering

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen