vrijdag 26 april 2024

Kawasaki gokt op hybride motorfiets (video)

Kawasaki heft een video gepubliceerd waarin ze een prototype tonen met een hybride aandrijving. Dus een gewoon blok en een elektrische aandrijving

Hoe ziet de toekomst er volgens Kawasaki uit? Nou hybride, een combi van een benzinemotor en een elektrische aandrijving. Daarin is een rol weggelegd voor het Kawasaki Rideology connectiviteitssysteem. Met die app weet de motor waar-ie zich bevindt – in de stad, op de snelweg of op een smal weggetje in de provincie. Het hybride systeem lijkt in staat te zijn om te schakelen tussen volledig elektrisch, hybride en benzine. Dat is afhankelijk van het motortoerental en mogelijk wordt daarin ook de locatie betrokken.

Elektrische Kawasaki heeft een naam: EV Endeavor

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen