Kawasaki gokt op hybride motorfiets (video)

Kawasaki heft een video gepubliceerd waarin ze een prototype tonen met een hybride aandrijving. Dus een gewoon blok en een elektrische aandrijving

Hoe ziet de toekomst er volgens Kawasaki uit? Nou hybride, een combi van een benzinemotor en een elektrische aandrijving. Daarin is een rol weggelegd voor het Kawasaki Rideology connectiviteitssysteem. Met die app weet de motor waar-ie zich bevindt – in de stad, op de snelweg of op een smal weggetje in de provincie. Het hybride systeem lijkt in staat te zijn om te schakelen tussen volledig elektrisch, hybride en benzine. Dat is afhankelijk van het motortoerental en mogelijk wordt daarin ook de locatie betrokken.

Elektrische Kawasaki heeft een naam: EV Endeavor

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?