KTM zoekt wereldwijd naar Ultimate Duke Rider

Alle KTM Duke-rijders verenigt u! Uw favoriete Oostenrijkse merk houdt een wedstrijd om de Ultimate Duke Rider van over de hele wereld te vinden. Ben jij het neusje van de zalm van de Oranje-rijders? Dan wil je misschien wel meedoen, want je zou wel eens mooie prijzen kunnen winnen.

KTM organiseert deze wedstrijd via een officieel online inschrijvingsformulier dat je invult, in combinatie met een Instagram-campagne. Als je denkt dat je hebt wat nodig is om de Ultimate Duke Rider te zijn, moet je foto’s en/of video’s uploaden op je Instagram-account. Je bijschrift moet beginnen met ‘Ik ben de #UltimateDukeRider omdat…’ en dan moet hrt vanzelf leiden tot de hoofdprijs.

Uit alle ontvangen inzendingen zal KTM regionale finalisten selecteren die verder gaan naar een stemronde die uiteindelijk de Ultimate Duke Rider titel bepaalt. Zoals je misschien al raadt, bevat de hoofdprijs wel wat reizen. Omdat de tijden zo vreemd zijn, heeft Team Oranje ook de taal meegenomen die zegt dat ‘alle prijzen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid, de raceactiviteiten en de reismogelijkheden’.

Patenten 2021 KTM 1290 Super Adventure onthullen nieuwe lijnen

Het prijzenpakket bevat: 

  • Exclusieve, gepersonaliseerde KTM PowerWear
  • Een speciale KTM.com-functie die de wereld jouw verhaal vertelt
  • Een privébezoek aan het heiligdom van KTM HQ, met inbegrip van vluchten en accommodaties.
  • Een Orange MotoGP VIP-ervaring op de Red Bull Ring in Spielberg
  • Een rondleiding door het epische KTM Motohall
  • Een circuitdag met enkele race-legendes

Als je het formulier invult, vraagt het je om een aantal vrij eenvoudige, verwachte zaken. Naam, e-mail, land, Instagram-account, welke Duke je rijdt en waarom je denkt dat je de Ultimate Duke Rider bent. Als je je inschrijft voor deze wedstrijd, meld je je ook aan om KTM-promotie-e-mails te ontvangen. Er is een selectievakje dat aangeeft dat je het materiaal begrijpt en ermee instemt. En een vakje dat aangeeft dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en ermee instemt.

Vreemd genoeg staat de duur van de wedstrijd niet vermeld op de hoofdpagina, maar is deze weggestopt in de Algemene Voorwaarden. Je moet ten minste 18 jaar oud zijn om deel te nemen. En de wedstrijd loopt van maandag 16 november tot en met zondag 20 december 2020. Als je denkt dat je hebt wat nodig is, is het tijd om je Dukes op Instagram te zetten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?