Kawasaki kiest voor Nederlands talent

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Kevin Valk heeft een succesvol seizoen achter de rug bij het EK Superstock 1000 met zijn Kawasaki ZX-10R, met als hoogtepunt de overwinning van de thuisrace op het TT circuit van Assen. Valk is uiterst gemotiveerd te kunnen laten zien wat hij in huis heeft.

Valk: “Ik ben ontzettend blij dat ik aankomend seizoen kan racen op een competitieve Kawasaki ZX10R in het FIM Superstock 1000 kampioenschap.2014 was mijn eerste jaar op redelijk standaard materiaal. Ik ken nu de circuits die vorig jaar overwegend nieuw voor me waren. Ik krijg van Kawasaki VOOR 2015 echt topmateriaal en ga dus gewoon voor podiumplaatsen in 2015. Mede met het aantrekken van mijn nieuwe hoofdsponsor MAC3PARK zal ik volledig voorbereid aan de start verschijnen op 12 april in Spanje. De eerste test komt al dichtbij en ik kan niet wachten om op de Kawasaki ZX10R te zitten. Ik wil al mijn partners bedanken voor het vertrouwen in mij, het seizoen kan beginnen!”

Hartog naar EK Superstock 600
Na in 2011 zijn intrede gemaakt te hebben in de wegrace, heeft Hartog al meerdere kampioenstitels op zijn naam gezet. Na het behalen van het Nederlands Kampioenschap in de Dutch Supersport klasse het afgelopen seizoen, maakt Hartog nu de overstap naar het Europees Kampioenschap Superstock 600 op een snelle Kawasaki ZX-6R. 

Hartog: “Deze stap voelt als de juiste. Ik ben erg blij dat Kawasaki en MtM op ons pad gekomen zijn. Ik dank Henk Salomons en Ludo van der Veken voor het in ons gestelde vertrouwen en natuurlijk al onze sponsoren en fanclub die dit mogelijk maken, ik zal er alles aan doen om dit om te zetten in goede resultaten komend seizoen! Ik heb er alle vertrouwen in!”

Het EK Superstock 600 bestaat uit 7 evenementen in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk en Nederland en zal worden afgetrapt op 12 april in Aragon. De FIM Superstock 1000 rijdt nog een extra race op Donington Park, Engeland. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?