Motorweekend: Den grooten oorlog ‘14-‘18

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Waar: Ieper , Westhoek België. 

Wanneer: vrijdag 05 juni , zaterdag 06 juni, zondag 07 juni 2015

Kosten: 125,- euro pp

Tijdens dit weekend worden alle bijzonderheden van de eerste wereldoorlog in Vlaanderen bekeken. En dat zijn er veel!  Alles gelegen tussen de Franse grens (Ploegsteert) en de zee (Nieuwpoort). Inclusief maandelijkse ceremonie in Ploegsteert en dagelijkse ceremonie in de Menen poort in Ieper. Een traditie die vanaf 1928 dagelijks om 20.00 uur wordt gehouden ter ere van de honderdduizenden soldaten die in deze omgeving zijn gevallen, en iedere avond door honderden bezoekers wordt bezocht.

Op camping Ypra in Kemmel zijn 4 persoons blokhutten gereserveerd. Henk Bloemsma is jullie gastheer/gids tijdens dit weekend. Hij heeft veel kennis over de westhoek en eerste wereldoorlog en kan hier enthousiast over vertellen.

Voor een impressie van het weekend zie:  http://youtu.be/H6WZ45xyYbs

Stuur bij interesse een mail naar h.bloemsma1@chello.nl voor de boekingsvoorwaarden en nadere informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?