donderdag 18 april 2024

Motorweekend: Den grooten oorlog ‘14-‘18

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Waar: Ieper , Westhoek België. 

Wanneer: vrijdag 05 juni , zaterdag 06 juni, zondag 07 juni 2015

Kosten: 125,- euro pp

Tijdens dit weekend worden alle bijzonderheden van de eerste wereldoorlog in Vlaanderen bekeken. En dat zijn er veel!  Alles gelegen tussen de Franse grens (Ploegsteert) en de zee (Nieuwpoort). Inclusief maandelijkse ceremonie in Ploegsteert en dagelijkse ceremonie in de Menen poort in Ieper. Een traditie die vanaf 1928 dagelijks om 20.00 uur wordt gehouden ter ere van de honderdduizenden soldaten die in deze omgeving zijn gevallen, en iedere avond door honderden bezoekers wordt bezocht.

Op camping Ypra in Kemmel zijn 4 persoons blokhutten gereserveerd. Henk Bloemsma is jullie gastheer/gids tijdens dit weekend. Hij heeft veel kennis over de westhoek en eerste wereldoorlog en kan hier enthousiast over vertellen.

Voor een impressie van het weekend zie:  http://youtu.be/H6WZ45xyYbs

Stuur bij interesse een mail naar h.bloemsma1@chello.nl voor de boekingsvoorwaarden en nadere informatie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen