Kawasaki maakt prijzen nieuwe W800 STREET & CAFE bekend

De moderne klassieker W800 STREET staat in maart in de showroom van de Kawasaki dealers en heeft een prijs vanaf € 10.699,-. De STREET heeft een hoog, breed stuur en is leverbaar in het matzwart met grafietkleurige accenten.

Ook in maart in de showroom: de W800 CAFE . Die kost € 11.499,-. De CAFE herken je aan de sportieve topkuip en het lage stuur. Schitterende magnesium lakwerk met zilveren accenten en het two-tone zadel maken het plaatje helemaal af.

Denk niet dat beide W800’s opgefriste 800’s zijn voor vorige bouwjaren. Maar liefst 90% van de onderdelen is compleet nieuw. Zo werd de luchtgekoelde Parallel Twin met koningsas behouden, maar wel volledig gemoderniseerd vanwege strengere milieueisen. Ook het rijwielgedeelte is nieuw, met krachtigere remmen (nu ook met schijfrem achter) en rondom LED verlichting.

Kijk voor meer informatie over de 2019 W800 STREET en CAFE op www.kawasaki.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?