zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dumb and Dumber-motorfiets brengt fortuin op

De voertuigen uit de filmkomedie uit 1994 zijn ware klassiekers. Iedereen herinnert zich het hilarische hondenbusje, maar waarschijnlijk ook wel de minimotor waarop hoofdrolspelers Lloyd (Jim Carrey) en Harry (Jeff Daniels) onder vreselijke omstandigheden naar wintersportplaats Aspen rijden. Dat onooglijke brommertje is onlangs voor een vermogen verkocht.

Motor aan de muur
Nieuwe eigenaar Todd Lyons betaalde er de lieve som van vijftigduizend dollar voor. Wie is hier nu Dumb and Dumber? De inwoner van New York zag de film op zijn dertiende en hangt de motor als trofee aan de muur van zijn appartement. Het motorfietsje is een creatie van Sydney J. Barholomew. Hij bouwde er direct twee voor de film, het andere exemplaar is eerder gekocht door Planet Hollywood.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen