Kawasaki hoofdsponsor Zwarte Cross

Kawasaki mag zich met ingang van de komende editie als hoofdsponsor van de Zwarte Cross presenteren. 

De unieke combinatie van een motorcross-evenement en muziekfestival trok vorig jaar over drie dagen bijna 163.000 bezoekers, wat 17 jaar na het beginnen van een bescheiden cross behoorlijke cijfers zijn. Kawasaki gaat zich daar nu dus actief mee bezighouden en het groene merk geeft de organisatie onder meer KX-crossers, Mule all-roaders en Brute Force vierwielers in bruikleen voor bijvoorbeeld opbouw, vervoer over het terrein en eventueel baan vegen.

Kortom, Kawasaki komt goed in beeld en de Zwarte Cross is ook geholpen. Kawasaki Nederland heeft overigens geen einddatum voor de samenwerking aangegeven, maar hoopt een als langetermijnpartner aan het evenement verbonden te blijven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?