X-men op circuitdag

Als filmster even een circuitdag boeken, zal niet meevallen. Een valse naam opgeven scheelt dan al veel. Dat deden twee van de hoofdrolspelers uit de X-Men films dan ook toen ze vorige week een dagje bij Ron Haslams raceschool boekten op Donington.

James McAvoy en Nicholas Hoult, in de stripheldenfilms beter bekend als Professor Xavier en Beast, verrastten de oud-Grand Prix ster en zijn personeel met hun plotse aanwezigheid. Zelf reden McAvoy en Hoult op CBR600RR’s, maar een rondje bij Ron Haslam achterop een 1000RR sloegen de heren acteurs ook niet af.

Overigens hadden ze het blijkbaar dusdanig naar hun zin dat ze aangegeven hebben nog eens terug te komen om de raceschool met Fireblades ook te gaan rijden. Tegen die tijd zullen ze waarschijnlijk wel gewoon hun eigen naam gebruiken. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.