vrijdag 29 maart 2024

Kawasaki presenteert de nieuwe Eliminator

De Kawasaki Eliminator is een opwindende toevoeging aan het cruisergamma. Met zijn concurrerende prijs en prestatiegerichte benadering is deze motorfiets speciaal ontworpen voor nieuwe rijders die openstaan voor een modernere uitstraling.

Rekeningrijden en motoren; zo zit het met de nieuwe plannen

Indrukwekkende motorprestaties en comfortabele ergonomie

Met een krachtige 451cc-motor, gebaseerd op de Ninja 400, biedt de Eliminator indrukwekkende prestaties. Hoewel het vermogen iets lager is dan de Ninja 400, met 45,56 pk (33,4 kW) bij 9.000 tpm, is dit begrijpelijk gezien het cruiserkarakter. Wat opvalt, is het aanzienlijke koppel van 42,6 Nm bij 6.000 tpm, wat 5,6 Nm meer is dan bij de sportievere 399cc-modellen van Kawasaki. De ergonomie van de Eliminator is comfortabel en aanpasbaar, met een uitnodigende zithoogte van 735 mm en achterwaarts geplaatste voetsteunen die zorgen voor een compacte en comfortabele rijpositie.

Moderne voorzieningen en stijlvolle details

De Kawasaki is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder LED-verlichting, smartphone-connectiviteit en een rond LCD-dashboard. De SE-versie voegt extra stijlvolle details toe, zoals een koplampkap in dezelfde kleur als de speciale editie, een tweekleurig zadel en een USB-C-aansluiting op het stuur.

Iets hogere prijs

Hoewel de prijs en beschikbaarheid van de Eliminator nog niet bekend zijn, verwachten we dat de Eliminator een iets hogere prijs zal hebben dan de Ninja 400 en vergelijkbaar zal zijn met zijn belangrijkste concurrent, de Honda CMX500 Rebel.

Met zijn krachtige motor, comfortabele zithouding en aantrekkelijke retro-uitstraling is de Kawasaki Eliminator een veelbelovende optie voor rijders die op zoek zijn naar een moderne cruiser met opwindende prestaties. Houd de releasedatum en verdere details over prijzen en beschikbaarheid in de gaten.

De nieuwe Eliminator zal beschikbaar zijn in 2 kleurstellingen:

  • Metallic Flat Spark Black
  • Metallic Matte Carbon Gray met Flat Ebony

De volledige specificaties en de beschikbaarheid zullen binnenkort worden onthuld. Blijf op de hoogte via www.kawasaki.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen