Kawasaki presenteert twee modellen voor 2017

Terwijl het huidige seizoen nog in volle gang is, staan binnenkort al de eerste 2017 Kawasaki modellen in de showroom. De 2017 versies van de Z800e en de W800 zijn namelijk onderweg naar de Kawasaki dealer. Weinig nieuws onder de zon, maar wel wat veranderingen aan bestaande modellen.

Voor nieuwkomers die hun zinnen hebben gezet op een middengewicht-supernaked is er de Z800e. Hij is er met 95 pk (70 kW) en in een uitvoering die voldoet aan de wettelijke eisen voor het A2-rijbewijs, dus met 48 pk (35 kW). Daarmee is de Kawasaki Z-range dus ook binnen bereik van beginnende jonge motorrijders. Voor 2017 is de Z800e voorzien van een zwarte kleurstelling met nieuwe graphics. De 2017 Kawasaki Z800e is nu beschikbaar vanaf € 9.149,-

Z800eVijftig jaar na de introductie komt er een einde aan de W-serie van Kawasaki. Met de 2017 W800 Final Edition levert Kawasaki naar eigen zeggen een eerbetoon aan de rijke historie van de Kawasaki W-serie. De W800 Final Edition valt op door zijn unieke kleurstelling, namelijk Candy Brown met Candy Sunset Orange accenten en een Final Edition logo. De 2017 Kawasaki W800 Final Edition is nu beschikbaar vanaf € 9.799,-W800

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?