Kawasaki toont speciale W800

Leverbaar in alle kleuren, als het maar zwart is. Voor de wereldberoemde T-Ford gold dit in een ver verleden, voor de Kawasaki W800 SE Black Edition geldt het vanaf nu. Zwarte velgen, zwarte uitlaat, zwarte remschijven, afijn je snapt het wel. Maar voor er misverstanden ontstaan, niet alleen de kleur maakt de SE een Special Edition. Dat doet ook de verchroomde rand om zwarte koplamp, een ander achterspatbord, de duel black tank en exclusief hittebestendig materiaal boven de koningsas.  

De W800 SE Black Edition wordt leverbaar vanaf december voor 9.799 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?