13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorrijdende heldin!

Na alle negativiteit van aso motorrijders die hun wandaden filmen en op internet zetten, zijn we blij verrast met een filmpje dat wereldwijd in korte tijd ongekend populair is geworden. We zien een Russische motorrijdster die doet waar de meeste motorrijders wel eens aan gedacht hebben bij het zien van automobilisten die zomaar van alles uit hun raampje mikken: ze gooit het terug in de auto!

Gloeiende peuken, milkshakes, de ellendelingen krijgen het allemaal terug op schoot geworpen. De vrouw is een heldin, een waar voorbeeld voor de motorrijder want:

– Goed bezig voor het milieu; zwerfafval is een groot probleem dat alleen door individuele bewustwording kan worden aangepakt. Bovendien geldt: vuil trekt vuil aan.
– Het laat zien dat motorrijders ook gewoon rechtschapen mensen zijn
– Het geeft de motorrijder weer een beetje dat rebelse waar we allemaal zo graag mee geassocieerd worden, maar nu eindelijk eens op een goede manier

Kortom, dit verdient navolging. Motorrijders in den lande, doe uw ding!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen