Motorrijdende heldin!

Na alle negativiteit van aso motorrijders die hun wandaden filmen en op internet zetten, zijn we blij verrast met een filmpje dat wereldwijd in korte tijd ongekend populair is geworden. We zien een Russische motorrijdster die doet waar de meeste motorrijders wel eens aan gedacht hebben bij het zien van automobilisten die zomaar van alles uit hun raampje mikken: ze gooit het terug in de auto!

Gloeiende peuken, milkshakes, de ellendelingen krijgen het allemaal terug op schoot geworpen. De vrouw is een heldin, een waar voorbeeld voor de motorrijder want:

– Goed bezig voor het milieu; zwerfafval is een groot probleem dat alleen door individuele bewustwording kan worden aangepakt. Bovendien geldt: vuil trekt vuil aan.
– Het laat zien dat motorrijders ook gewoon rechtschapen mensen zijn
– Het geeft de motorrijder weer een beetje dat rebelse waar we allemaal zo graag mee geassocieerd worden, maar nu eindelijk eens op een goede manier

Kortom, dit verdient navolging. Motorrijders in den lande, doe uw ding!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.