Kawasaki verlaagt prijs ER-6

Lekker nieuws om je dag mee te beginnen; Kawasaki stelt de prijzen van de ER-6n ABS en ER-6f Sports Touring flink bij naar beneden. Eerstgenoemde zakt maar liefst € 608,- in prijs en kost je nu
€ 7.490,-, laatstgenoemde zakte met € 508,- naar een uiteindelijke prijs van € 7990,-.

Voor dit jaar is van de ER-6n, alsmede van de bekuipte ER-6f ook een Sports Edition geïntroduceerd en het mooie is, je kunt je eigen ER-6 ook gewoon voorzien van deze optie, aangezien alle benodigde onderdelen als kit te koop zijn voor € 690,-.

De kit omvat een compleet Akrapovic sportuitlaatsysteem en een kleine kleine kentekenplaathouder. Samen zorgen ze voor een gewichtsreductie van een flinke 5 kg, maar het is het uitlaatsysteem dat echt voor het sportieve aspect zorgt met een geclaimde vermogenstoename van 5,2 pk en een koppelwinst van 4,4 Nm. En geen zorgen, het blok kan het hebben hoor. Op het Isle of Man won een ER-6 met meer dan 100pk de Lightweight TT en dat doe je niet door stuk te gaan.

ER-6 Sport Edition Akrapovic

ER-6 Sport Edition kentekenplaathouder

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?