Suzuki’s Bandits zijn terug

Na een ‘afwezigheid’ van twee jaar, keren Suzuki’s delinquenten terug in de Nederlandse samenleving. De betrouwbare en zuinige viercilinders hebben hun sporen als veelzijdige sportieve toerder reeds ruimschoots verdiend in de loop der jaren en hun vertrek was voor veel motorrijders een domper.

De Bandit 650A en 650SA (die met kuip) en de Bandit 1250SA worden volledig geherintegreerd en ze krijgen maar liefst drie jaar garantie op goed gedrag mee. Prijzen voor de drie zijn:

Bandit 650A € 6.499,-
Bandit 650SA € 6.999,-
Bandit 1250SA € 8.999,-

Alle uiteraard met ABS.

[justified_image_grid ids=19318,19319,19320]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?