Kawasaki voor onder de boom

Goed nieuws, de eerste 2014 Z1000’s worden al rond 20 december in de Nederlandse Kawasaki-showrooms verwacht! Ook mooi nieuws is dat elke koper, in het kader van 40 jaar Z-series, een bijzonder Z-boek krijgt. Dit boek staat vol met prachtige foto’s van alle uitvoeringen sinds 1972, beschrijft de vroege Superbike-successen van Kawasaki met Eddy Lawson en geeft een overzicht van de accessoires voor de Z.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?