Meiden geven elkaar ja-woord op MOTORbeurs

Twee strak opgelijnde Honda CB600F Hornets staan op de jiffy’s lepeltje-lepeltje in de tuin. Urenlang kunnen de trotse eigenaressen Anne van Os en Nomi Brands vanachter het raam naar dit stilleven turen. Mijmerend over het afgelopen motorseizoen en vooruitkijkend naar wat het hoogtepunt van het nieuwe jaar gaat worden: hun ja-woord op de Biker Wedding van MOTORbeurs Utrecht 2014.

De enorme smile op hun gezicht is onbetaalbaar en het enthousiasme spat er vanaf bij de twee totaal van motorrijden bezeten spraakwatervallen, die over elkaar heen tuimelen om het enthousiasme over de aankomende trouwerij en hun liefde voor motorrijden onder woorden te brengen.

Stil waren de twee vriendinnen wel even toen ze uit alle genomineerden voor het motorsprookje werden uitgekozen. Maar al gauw barstte de vreugde in alle hevigheid los en ging alles wat volgde in sneltreinvaart. Anne (22) deed geknield op straat het aanzoek aan Nomi (24) nadat ze op haar motor kwam aangereden . Rap volgden de ondertrouw en ook de trouwjurken zijn al uitgezocht.

De twee sprankelende meiden wonen in Wijk bij Duurstede in een vrijstaand deel van de woning van Anne’s ouders. Anne: ”Vlak voor de zomer hebben we allebei een Honda Hornet aangeschaft.” Nomi: ”We gaan regelmatig even naar de garage om te kijken.” Ze studeren allebei nog. Nomi is bezig met haar laatste jaar Sport Management en Ondernemen in Amsterdam. Anne heeft nog anderhalf jaar studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening voor de boeg in Utrecht.

”Toen we elkaar pas een half jaar kenden woonden we hier al samen”, zegt Nomi. ”Ik zei steeds we gaan ons eerst een keer verloven, dan afstuderen, een huisje kopen en dan wie weet wanneer rustig trouwen. Heel klein, want je bent zo tienduizend euro verder.” Maar ondertussen had haar vriendin lucht gekregen van de Biker Wedding. Anne: ”We geven ons gewoon op, zei ik. Wie weet hebben we straks wel een heel mooi feestje. Ongelooflijk toch dat die droom nu werkelijkheid gaat worden?”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?