donderdag 29 februari 2024

Kawasaki W175, een klassieker voor de beginnende motorrijder

Klassieke lijnen en eenvoudige technische oplossingen: dat is het recept voor de Kawasaki W175, het perfecte instapmodel voor de beginnende motorrijder. De W175 is momenteel alleen verkrijgbaar in India. Komt deze klassieker ook naar Europa?

De Kawasaki W175, verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen, is een prachtige klassieker die wordt aangedreven door een 177 cc ééncilinder luchtgekoelde motor die 12,8 pk levert bij 7.500 tpm.

Kawasaki onthult nieuwe Ninja ZX-4R viercilinder Supersport

De motor heel veel details in klassieke stijl, zoals de ronde koplampen, de vlakke zitting uit één stuk, het kleine beeldscherm, de druppelvormige tank met rubberen zijpanelen om te voorkomen dat de benen wegglijden, en het W-logo in reliëf, dat doet denken aan de W800. Op de markt voegt dit model zich bij andere klassieke modellen met kleine cilinderinhoud, zoals de Royal Enfield HNTR 350.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen