vrijdag 29 maart 2024

Kawasaki Z650 2022 in drie nieuwe kleurstellingen

De Kawasaki Z650 is al jaren de populairste naked in zijn segment. Om dit succes voort te zetten presenteert Kawasaki voor 2022 drie nieuwe kleurstellingen. Aan de basis van het succes van de Z650 staan zijn handling en veelzijdige motorblok.

Door gebruik te maken van een licht Trellis buizenframe en een korte wielbasis heeft de Z650 een fenomenale handling. De 650cc parallel twin krachtbron staat niet alleen garant voor een koppelrijk karakter, maar ook voor een zeer laag verbruik en een krachtig inlaatgeluid.

2022 Kawasaki Ninja 1000SX vanaf december in de showroom

De Z650 is standaard uitgerust met een full colour TFT-display. Dit display heeft o.a. een Bluetooth smartphone verbinding, versnellingsindicator, schakelindicator, brandstofmeter en ECO-indicator. Samen met het kenmerkende Sugomi design en de volledige ledverlichting maakt dit van de Z650 de meest complete motor in zijn klasse.

Vanaf eind oktober staat de Kawasaki Z650 2022 al bij de Kawasaki dealer in de volgende nieuwe kleuren:

  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
  • Candy Lime Green/Metallic Spark Black
  • Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray

Evenals voorgaande jaren zal voor 2022 ook de Edition kits weer beschikbaar zijn:

Sport Edition kitSmoked windscherm, Tankpad, Buddyseat cover
Performance Edition kit:Titanium Akrapovič uitlaatsysteem, Smoked windscherm, Tankpad, Buddyseat cover in kleur

Voor houders van het A2 rijbewijs is het mogelijk om de Kawasaki Z650 2022 te rijden als 35kW uitvoering. Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen