Kawasaki Z650 2022 in drie nieuwe kleurstellingen

De Kawasaki Z650 is al jaren de populairste naked in zijn segment. Om dit succes voort te zetten presenteert Kawasaki voor 2022 drie nieuwe kleurstellingen. Aan de basis van het succes van de Z650 staan zijn handling en veelzijdige motorblok.

Door gebruik te maken van een licht Trellis buizenframe en een korte wielbasis heeft de Z650 een fenomenale handling. De 650cc parallel twin krachtbron staat niet alleen garant voor een koppelrijk karakter, maar ook voor een zeer laag verbruik en een krachtig inlaatgeluid.

2022 Kawasaki Ninja 1000SX vanaf december in de showroom

De Z650 is standaard uitgerust met een full colour TFT-display. Dit display heeft o.a. een Bluetooth smartphone verbinding, versnellingsindicator, schakelindicator, brandstofmeter en ECO-indicator. Samen met het kenmerkende Sugomi design en de volledige ledverlichting maakt dit van de Z650 de meest complete motor in zijn klasse.

Vanaf eind oktober staat de Kawasaki Z650 2022 al bij de Kawasaki dealer in de volgende nieuwe kleuren:

  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
  • Candy Lime Green/Metallic Spark Black
  • Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray

Evenals voorgaande jaren zal voor 2022 ook de Edition kits weer beschikbaar zijn:

Sport Edition kitSmoked windscherm, Tankpad, Buddyseat cover
Performance Edition kit:Titanium Akrapovič uitlaatsysteem, Smoked windscherm, Tankpad, Buddyseat cover in kleur

Voor houders van het A2 rijbewijs is het mogelijk om de Kawasaki Z650 2022 te rijden als 35kW uitvoering. Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?