Kawasaki Z800 Barracuda

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Kawasaki Z800 is de populairste motor in zijn klasse!  De unieke combinatie van design, topkwaliteit, sublieme handling, een superieur motorblok met veel power en een vet koppel spreekt BARRACUDA aan. 

Naast het Performance Pakket van Kawasaki, dat bestaat uit een sportieve uitlaatdemper, een buddyseat cover, een windscherm en tankpad, wordt deze motor middels dit pakket nog verder gepersonaliseerd. 

Met het exclusieve optiepakket dat BARRACUDA heeft samengesteld, wordt de Z800 onder andere voorzien van:  

–    een korte kentekenplaathouder
–    IDEA LED knipperlichten
–    valdoppen
–    snelsluit tankdop
–    fatbar stuurset
–    aluminium handvatten
–    verstelbare rem- en koppelingshendelset
–    remhendel protectie
–    exclusieve Z-VERSION spiegels
–    paddock bobbins

Het Barracuda pakket is exclusief verkrijgbaar bij elke Kawasaki dealer in de Benelux en wordt tijdelijk aangeboden van € 1.200,- voor € 799,-.

Bij de motorbeurs in Utrecht is deze Z800 BARRACUDA te bewonderen op onze beursstand (Hal 12, no. C086)

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?