dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki Z800 Barracuda

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Kawasaki Z800 is de populairste motor in zijn klasse!  De unieke combinatie van design, topkwaliteit, sublieme handling, een superieur motorblok met veel power en een vet koppel spreekt BARRACUDA aan. 

Naast het Performance Pakket van Kawasaki, dat bestaat uit een sportieve uitlaatdemper, een buddyseat cover, een windscherm en tankpad, wordt deze motor middels dit pakket nog verder gepersonaliseerd. 

Met het exclusieve optiepakket dat BARRACUDA heeft samengesteld, wordt de Z800 onder andere voorzien van:  

–    een korte kentekenplaathouder
–    IDEA LED knipperlichten
–    valdoppen
–    snelsluit tankdop
–    fatbar stuurset
–    aluminium handvatten
–    verstelbare rem- en koppelingshendelset
–    remhendel protectie
–    exclusieve Z-VERSION spiegels
–    paddock bobbins

Het Barracuda pakket is exclusief verkrijgbaar bij elke Kawasaki dealer in de Benelux en wordt tijdelijk aangeboden van € 1.200,- voor € 799,-.

Bij de motorbeurs in Utrecht is deze Z800 BARRACUDA te bewonderen op onze beursstand (Hal 12, no. C086)

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen