Kawasaki Z900 klaar voor 2022

Voor volgend seizoen introduceert Kawasaki drie nieuwe kleuren:

  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
  • Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray
  • Candy Lime Green/Metallic Spark Black

Kawasaki Z900 in het kort

Het 948cc vier-in-lijn motorblok is er één met twee gezichten; koppelrijk en soepel in lage toeren en accelererend in de hogere toerentallen. De uitrusting is compleet: tractiecontrole (KTRC), geïntegreerde rijmodi, ABS, tft-kleurendisplay en Bluetooth smartphone connectiviteit. Opvallend zijn het Trellis-frame en de volledige led-verlichting.

De 2022 Z900 staat al vanaf eind oktober bij de Kawasaki-dealers.

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?