Kenny Roberts meldt zich voor Faster Sons

Kenny Roberts meldt zich bij de garage van Faster Sons. Daar eindigt de onderstaande video voor het ‘Faster Sons’-project mee. Ofja, eigenlijk eindigt het met de datum: maandag 16 november 2015. Dan zal het tweede hoofdstuk van het prject van start gaan. 

Faster Sons is een eerbetoon aan de oude motoren die gebouwt zijn door Yamaha. Voor het project worden custom retromodellen gebouwd die geïnspireerd zijn op de modellen waar het Japanse merk furore mee maakte. DatKenny Roberts daarom te zien is in de nieuwe video is niet gek. De Amerikaan werd drie keer op rij wereldkampioen in de (toen nog 500cc) koningsklasse. Van 1978 tot en met 1980 was Roberts daar de baas, en met hem ook Yamaha.

Bekijk de video hier: 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.