woensdag 24 april 2024

Kenny Roberts meldt zich voor Faster Sons

Kenny Roberts meldt zich bij de garage van Faster Sons. Daar eindigt de onderstaande video voor het ‘Faster Sons’-project mee. Ofja, eigenlijk eindigt het met de datum: maandag 16 november 2015. Dan zal het tweede hoofdstuk van het prject van start gaan. 

Faster Sons is een eerbetoon aan de oude motoren die gebouwt zijn door Yamaha. Voor het project worden custom retromodellen gebouwd die geïnspireerd zijn op de modellen waar het Japanse merk furore mee maakte. DatKenny Roberts daarom te zien is in de nieuwe video is niet gek. De Amerikaan werd drie keer op rij wereldkampioen in de (toen nog 500cc) koningsklasse. Van 1978 tot en met 1980 was Roberts daar de baas, en met hem ook Yamaha.

Bekijk de video hier: 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen