vrijdag 3 februari 2023

Kerkhof vol klassieke Japanse motoren te koop

Een motorfietskerkhof vol klassiekers is te koop op Facebook. De motoren zijn nauwelijks te tellen, zo lang zijn de rijen!

De advertentie is geplaatst op een klassieke handelspagina op Facebook. Er wordt gevraagd of iemand de hele collectie die in het veld staan wil kopen. De motoren hebben er jaren open en bloot gestaan.

Om hoeveel motoren het gaat, is lastig vast te stellen. De rijen klassiekers lijken schier oneindig. Maar dat het er meer dan 100 zijn lijkt ons nog een voorzichtige schatting.  

Er staat van alles, van Suzuki ATC 70’s tot klassieke Suzuki GXS-1100S Katanas. Er staan zelfs een paar klassieke Suzuki GT550’s tussen. Die zien eruit of ze te repareren zijn. De meeste motoren zijn van Suzuki, maar ertussen staan ook een paar verdwaalde Honda’s en Yamaha’s.

Het Facebookbericht met de koopvraag is gepost door Len Gold. Die schrijft dat alle motoren te koop zijn in een kavel voor $12.500. Het telefoonnummer bij de advertentie is niet van hem, maar is dat van de verkoper.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen