zondag 21 april 2024

Kerststress? Geen nood!

Een rondje door een van ’s lands grootste webwinkels en we kunnen concluderen dat er altijd wel iets te vinden is voor die motorrijdende oom, lessende nicht of merkvaste buurman. Moeten ze wel van een paar selecte merk houden..

Ah, Kerst. Jezelf volvreten, vernikkelen van de kou en duimen dat er niet teveel pekel ligt zodat er misschien nog een piepklein rondje gereden kan worden met de motor. Wel op tijd terug zijn want de familie wil nog een of ander dobbelspel doen met cadeautjes. Gezellig hoor, maar om nou jaar op jaar een paar sokken te krijgen komt ook onderhand je keel uit. Gelukkig zijn er genoeg dingen om te vragen waar je motorrijders hart sneller van gaat kloppen. Hoeft het nog niet eens achterlijk duur te zijn. Wij gingen even op onderzoek uit en kwamen op dit bijzondere rijtje!

1. Zelfbouw Monster
Een dikke 1200S in elkaar zetten doe je gewoon zelf! Met 292 stukkies ben je in ieder geval even zoet. Wordt je al doende misschien meteen weer even teruggebracht naar je jongere dagen die gevuld waren met Meccano-projecten.

2. Wijn is fijn
Echt grote Franse merken zijn er in motorland – met uitzondering van Mash – niet meer. Maar er komt meer uit dat land wat je kan waarderen. Een mooie fles potent druivensap bijvoorbeeld! Smaken verschillen, maar als cadeautje voor een motorrijdende wijnfanaat past het wellicht goed.

3. Boxerhoesje
Vanuit BMW wordt er tegenwoordig meer en meer gedacht aan de smartphone door bijvoorbeeld de BMW Connected applicatie voor op je telefoon. Om ook de buitenkant van je telefoon te laten matchen bij die dikke Beierse machine is dit leren hoesje voor iPhones 6 tot en met 8 een mooie aanvulling.

4. Wheeliemachine
‘Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar’ en dus zeker ook voor de eeuwig jeugdige motorrijder die het niet kan laten om af-en-toe ff die koppeling in te trekken. Deze ZX-10R trekt ‘m zelfs zonder berijder op z’n achterwiel!

5. Buitenthermometer
Hoeveel graden het asfalt precies is zul je er niet op kunnen aflezen, maar fraai zijn ze wel. Deze buitenthermometer hangt prima in de tuin! Geen Kawasaki-fanaat? Andere merken zijn ook verkrijgbaar. 

6. LEGO GS
Kost wat maar dan heb je ook wat. Deze BMW R1200 GS Adventure bouw je volledig op met Lego-blokjes. Zelfs aan de koffers is gedacht! Is dat misschien om ruimte te hebben voor die stukken die altijd overblijven? Overigens kun je er ook nog een vliegtuig van maken. Zie dat met jouw GS maar eens voor elkaar te krijgen.

7. Hardtail, hard liquor
Pittig aan de prijs is deze karaf in de vorm van het Harley-Davidson logo. Fraai is hij echter wel, zeker ook met de bijbehorende glazen. Perfect voor het nodige medicijn na een stevige rit.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen