vrijdag 3 februari 2023

Kijktip: Ducati custom-wedstrijd op Facebook

De finale van de ‘Custom Rumble’, een wedstrijd waarin de mooist gemodificeerde Ducati Scrambler wordt verkozen, is maandag om 17.00 uur live te volgen via een speciale Facebookpagina.

Uit een totaal van 74 gemodificeerde Ducati Scrambler’s zijn vijf finalisten gekozen, na stemming door in totaal 5.000 motorfans. De vijf genomineerde motoren luisteren naar namen als Rocker, Bully en All-Terrain en komen van customizers uit Italië, Spanje, Griekenland en zelfs Vietnam.

Uit de finalisten wordt maandagmiddag een winnaar gekozen door een speciale vijfkoppige jury. Deze bestaat uit onder meer Ducati MotoGP-coureur Andrea Dovizioso, Ducati WorldSBK-rijder Chaz Davies en acteur en Ducati-fan Nicholas Hoult, bekend van Mad Max en de X-Men-films.

De Scrambler Ducati Custom Rumble wordt gepresenteerd door Dominika Grnova, model, Scrambler Ducati-ambassadeur én in 2018 zelf deelnemer aan de wedstrijd.

De awards zijn maandag vanaf 17:00 uur Nederlandse tijd te zien via www.facebook.com/scramblerducati.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen