zaterdag 20 april 2024

Klaar voor de winter

Continental presenteert de nieuwe ContiMove365, een scooterband voor letterlijk alle seizoenen. Door het bijzondere profiel wordt de kloof tussen zomer- en wintergebruik namelijk gedicht. Gepaarde lamellen (sipes) verzorgen de grip die op natte en zelfs besneeuwde wegen nodig is. Brede groeven zorgen voor waterafvoer en voorkomen aquaplaning.

Door de M+S-codering is het gebruik in winterse omstandigheden van de ContiMove365 banden officieel toegestaan op de Duitse wegen. Maar op het droge kan de ContiMove365 zich prima staand houden. Een silicacompound zorgt zelfs voor grip na een korte opwarmtijd. Ideaal bij korte ritten. En dan vergeten we haast dat de rolweerstand geoptimaliseerd is, wat zou moeten bijdragen aan een zo laag mogelijk verbruik.

De ContiMove365 is leverbaar vanaf oktober 2013.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen