Klaar voor de winter

Continental presenteert de nieuwe ContiMove365, een scooterband voor letterlijk alle seizoenen. Door het bijzondere profiel wordt de kloof tussen zomer- en wintergebruik namelijk gedicht. Gepaarde lamellen (sipes) verzorgen de grip die op natte en zelfs besneeuwde wegen nodig is. Brede groeven zorgen voor waterafvoer en voorkomen aquaplaning.

Door de M+S-codering is het gebruik in winterse omstandigheden van de ContiMove365 banden officieel toegestaan op de Duitse wegen. Maar op het droge kan de ContiMove365 zich prima staand houden. Een silicacompound zorgt zelfs voor grip na een korte opwarmtijd. Ideaal bij korte ritten. En dan vergeten we haast dat de rolweerstand geoptimaliseerd is, wat zou moeten bijdragen aan een zo laag mogelijk verbruik.

De ContiMove365 is leverbaar vanaf oktober 2013.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.