Film > Living for the Weekend

Op 21 oktober 2013 is het eindelijk zover: dé première van een heuse  documentairefilm over het WK Motorcross in Den Bosch. In Living for the Weekend laten Nick Janssen en Jean-Paul Maas in 105 minuten zien wat dit kampioenschap zo bijzonder maakt. Kijkend naar de trailer kunnen wij niet wachten. Is het al 21 oktober? Wat! Nog niet…

Meer informatie staat op www.livingfortheweekend.mx. Op deze site staan ook alle bioscopen waar Living for the Weekend gaat draaien.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.