KNMI waarschuwt voor gladheid op weg UPDATE

UPDATE 11-12-2011
Het KNMI heeft zondagochtend rond 11 uur de code geel in alle delen van het land behalve de kustprovincies weer opgeheven. Het meteorologische instituut had zondagochtend een code geel afgegeven voor het noorden, oosten, zuiden en midden van het land.

BERICHT 11-12-2011
Hoewel het op veel plaatsen in Nederland qua weer een zeer mooi begin van de zondag is, moet je ongelooflijk oppassen als je straks met de motor op pad gaat. Het KNMI heeft zondagochtend voor het noorden, oosten en zuiden van het land een code geel afgegeven. Dat heeft het meteorologische instituut gemeld.

Dit betekent dat weggebruikers op de weg rekening moeten houden met gladheid als gevolg van bevriezing van natte weggedeelten. Deze problemen doen zich vooral voor op bruggen en viaducten, aldus het KNMI. De waarschuwing wordt waarschijnlijk zondag rond het middaguur weer opgeheven, voorspelt de dienst.

Bron en foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.