13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

KNMI waarschuwt voor gladheid op weg UPDATE

UPDATE 11-12-2011
Het KNMI heeft zondagochtend rond 11 uur de code geel in alle delen van het land behalve de kustprovincies weer opgeheven. Het meteorologische instituut had zondagochtend een code geel afgegeven voor het noorden, oosten, zuiden en midden van het land.

BERICHT 11-12-2011
Hoewel het op veel plaatsen in Nederland qua weer een zeer mooi begin van de zondag is, moet je ongelooflijk oppassen als je straks met de motor op pad gaat. Het KNMI heeft zondagochtend voor het noorden, oosten en zuiden van het land een code geel afgegeven. Dat heeft het meteorologische instituut gemeld.

Dit betekent dat weggebruikers op de weg rekening moeten houden met gladheid als gevolg van bevriezing van natte weggedeelten. Deze problemen doen zich vooral voor op bruggen en viaducten, aldus het KNMI. De waarschuwing wordt waarschijnlijk zondag rond het middaguur weer opgeheven, voorspelt de dienst.

Bron en foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen