Eindelijk motoren naar TDU 2

Het nieuwste ‘contentpakket’ voor Test Drive Unlimited 2 brengt motoren naar de game. De update komt in februari 2012. Dit heeft uitgever Atari bekendgemaakt aldus onze collega’s van Gamer.nl.

Dankzij de update kun je straks met liefst drie motoren rijden op de wegen van Test Drive Unlimited 2. En het gaat daarbij zeker niet om de minste! Namelijk de Ducati Desmosedici RR (foto), de Ducati Diavel Carbon en de Harley-Davidson Fatboy Lo. Ook krijgt de game zestien multiplayeruitdagingen voor motoren.

Naast de motoren worden er ook zes nieuwe wagens toegevoegd. Daarnaast krijgt de game ook nieuwe kleding en ondersteuning voor een aantal Thrustmaster-stuurwielen. Het is nog niet bekend wat de update gaat kosten.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?