13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

KNMV Bikers Toolkit

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Bikers Toolkit (BTK) is in een nieuw jasje gestoken. Het cadeau dat KNMV-gediplomeerde instructeurs aan hun leerlingen overhandigen na de eerste motorrijles, is van een kartonnen doos getransformeerd in een creditcardhouder met daarin pasjes die aanbiedingen en kortingsacties bevatten van KNMV-partners. Tevens ontvangt de leerling een gratis BTK-lidmaatschap bij de KNMV gedurende het lopende kalenderjaar.

Als belangenbehartiger van motorrijdend Nederland hoopt de motorbond KNMV met de kit een bijdrage te leveren aan het enthousiasme van de aspirant-motorrijders en ze kennis te laten maken met de motorwereld. De aanbiedingen in de Bikers Toolkit leveren hieraan een mooie bijdrage.

Alle deelnemende rijscholen/ KNMV-gediplomeerde rijinstructeurs (KGI’ers) hebben inmiddels een voorraad nieuwe Bikers Toolkits ontvangen. De belangstelling bleek groot en inmiddels zijn alle beschikbare exemplaren gedistribueerd. Benieuwd of er bij jou in de buurt een KGI’er te vinden is? Ga naar www.knmv.nl/opleidingen, gebruik de zoekfunctie en begin met een nieuwe hobby.

Acties
De Bikers Toolkit bevat de volgende acties*:

1.    Gratis af te sluiten motorpechservice
2.    Na het volgen van een VRO de komende 5 jaar 10% korting op je KNMV Motorverzekering
3.    15% korting op de huur van een City Box-motorstalling
4.    € 10,- korting op een aankoop bij MotoPort
5.    Gratis naar de TT
6.    Total Clubcard: spaar punten voor leuke cadeaus
7.    Test een BMW-motor na het behalen van je motorrijbewijs

*Bekijk de pasjes voor de exacte actievoorwaarden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen