Koffie zetten in een motorhelm

Op internet kwamen we dit toffe koffiezetapparaat tegen. Voor de meeste onder ons kan een dag niet beginnen zonder een goede kop koffie. Wat als je dat ook nog eens kunt combineren met je passie voor motorrijden?

Of de koffie ook daadwerkelijk goed te drinken is durven wij niet te zeggen. Maar dat het een originele manier is om je koffie te zetten staat in ieder geval vast.

Geïnteresseerden kunnen het koffiezetapparaat hier bestellen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?