zondag 19 mei 2024

Kom werken als Commercieel Medewerker bij Zodiac International B.V.

Als Commercieel en Marketing Medewerker / Verkoper heb je een veelzijdige functie binnen een leuk internationaal verkoop team! Je helpt met het verbeteren van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van Zodiac door middel van onder andere nieuwsbrieven, online marketing, social media en het verbeteren van de vindbaarheid van de website. Ook heb je telefonisch en email contact met onze Europese verkoopkantoren en dealers in binnen- en buitenland. Behalve bestellingen aannemen en de administratieve afhandeling komt er ook een stuk telefonische verkoop en advisering bij en help je bij het schrijven van Engelstalige teksten voor de gedrukte en online catalogus, persberichten, nieuwsbrieven en social media. Verder zal je met enige regelmaat onze dealers bezoeken in de Benelux.

De baan
• Veelzijdige functie binnen een leuk internationaal team!
• Optimaal inzetten van social media en online marketing
• Je hebt contact met onze dealers in binnen- en buitenland
• Verkoop, advisering en administratieve afhandeling van orders

We vragen
• Commerciële, klant- en resultaat gerichte instelling
• Kennis van motorfiets techniek
• Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
• Administratieve werkervaring
• Expertise op het gebied van social media is een pré

Interesse en woon je binnen een redelijke afstand van Mijdrecht?
Stuur je motivatie en CV naar:
Zodiac International B.V.
t.a.v. Remon Bosselaar
Industrieweg 44
3641 RM Mijdrecht

of e-mail via remon@zodiac.nl

Wil je meer weten over deze vacature, kijk op zodiac.nl/jobs

Over Zodiac International B.V.

Zodiac International B.V. is een groothandel met meer dan 40 jaar ervaring in het distribueren van vervangingsonderdelen en accessoires voor Harley-Davidson motorfietsen. In de afgelopen 4 decennia heeft Zodiac zijn reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier met een assortiment van meer dan 40.000 hoogwaardige aftermarket- en custom onderdelen in het programma. Bij Zodiac zijn we net zo enthousiast over Harley’s en custom motorfietsen als onze klanten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen