vrijdag 29 maart 2024

Komt er een Honda GB750?

Na het debuut van de Honda CB750 Hornet op de Intermot in oktober, kwam Honda met een één-tweetje door de Honda XL750 Transalp te onthullen op de EICMA. Beide modellen maken gebruik van een geheel nieuwe paralleltwin als krachtbron om te voldoen aan de huidige eisen van de middengewichtklasse.

2024 Honda CB1000R: minder retro, meer streetfighter?

Wordt de Honda GB750 het derde konijn uit de hoge hoed? Een medium in Japan denkt van wel. Zij baseren zich op geruchten van Europese oorsprong. Toch maakten zij enkel op basis van deze speculaties een render van deze potentieel moderne klassieker.

Als Honda iets uitbrengt dat in de buurt komt van deze Honda GB750 mock-up, belooft dat veel goeds. We wachten het rustig af.

Impressie van de Honda XL750 Transalp:

Bron: autoby.jp

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen