zondag 21 april 2024

Komt BMW met de Lo Rider?

Afgaande op betrouwbare bronnen en onduidelijke foto’s komt BMW eindelijk met de Lo Rider. Aan de basis ligt waarschijnlijk de bekende luchtgekoelde twin. De motor lijkt eigenlijk nergens op, of in elk geval niet op enig bestaand model van de Berlijnse fabriek. Dat geeft ons het vermoeden dat het wel eens zou kunnen gaan om een productiewaardige versie van de Lo Rider.

En dan hebben we ook nog een naked S1000RR. Deze naakte viercilinder zal naadloos aan kunnen sluiten in het groepje Tuono, Streetfighter, Speed Triple en Duke en zal zodoende met open armen worden ontvangen door liefhebbers van het genre met enig inlevingsvermogen. Het is aan de Tuono goed te merken dat er zeker potentie zit in een naked uitvoering van de superbike, Aprilia scoort er al jaren mee.

Voor BMW zou het een heel aantrekkelijke nieuwe tak zijn en met de opgebouwde reputatie van de S1000RR zal de naked zeker de goedkeuring kunnen krijgen van menig ‘de supersport ontgroeide’ motorrijder.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen