Komt BMW met de Lo Rider?

Afgaande op betrouwbare bronnen en onduidelijke foto’s komt BMW eindelijk met de Lo Rider. Aan de basis ligt waarschijnlijk de bekende luchtgekoelde twin. De motor lijkt eigenlijk nergens op, of in elk geval niet op enig bestaand model van de Berlijnse fabriek. Dat geeft ons het vermoeden dat het wel eens zou kunnen gaan om een productiewaardige versie van de Lo Rider.

En dan hebben we ook nog een naked S1000RR. Deze naakte viercilinder zal naadloos aan kunnen sluiten in het groepje Tuono, Streetfighter, Speed Triple en Duke en zal zodoende met open armen worden ontvangen door liefhebbers van het genre met enig inlevingsvermogen. Het is aan de Tuono goed te merken dat er zeker potentie zit in een naked uitvoering van de superbike, Aprilia scoort er al jaren mee.

Voor BMW zou het een heel aantrekkelijke nieuwe tak zijn en met de opgebouwde reputatie van de S1000RR zal de naked zeker de goedkeuring kunnen krijgen van menig ‘de supersport ontgroeide’ motorrijder.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.