Bier und bratwurst

Ja, we weten dat de timing wellicht ongelukkig is met de aanstaande burenruzie van vanavond. Maar toch… De Dutch TT is altijd al goed voor het bezoek van enkele duizenden Duitse-racefans aan ons land. Om ze een extra hartelijk welkom te geven wordt de TT hall omgetoverd in heuse Bierstube voor het Bier & Bratwurst themafeest. Vanaf vrijdag negen uur gaat de poort open en zijn bier en braadworst volop beschikbaar.

Aan het eind van de middag kopt DJ Heimat Bob ‘m in en draait de grootste krakers. ‘Het dak mag eraf!”, aldus Niek Asbroek, vestigingsmanager van de TT Hall Assen, enthousiast. “Nee, zonder gekheid. Vorig jaar was het al een gezellig feestje, maar dit jaar willen we het met Bier & Bratwurst nog verder uitbreiden.”

Vooral voor de gasten van de TT campings is een bezoek aan Bier & Bratwurst volgens Asbroek, ideaal te combineren. De TT Hall ligt aan het circuit direct achter de TT World tribunes en is ook zonder circuitkaartje bereikbaar. Het feest gaat door tot 22.00 uur en sluit zo mooi aan op de nacht van Assen. Maar ook op zaterdag is Bier & Bratwurst een gezellige afterparty voor de TT bezoekers die nog niet naar huis willen.

De entree voor Bier & Bratwurst is gratis. Kijk voor meer informatie op www.bierundbratwurst.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.