donderdag 23 mei 2024

Bier und bratwurst

Ja, we weten dat de timing wellicht ongelukkig is met de aanstaande burenruzie van vanavond. Maar toch… De Dutch TT is altijd al goed voor het bezoek van enkele duizenden Duitse-racefans aan ons land. Om ze een extra hartelijk welkom te geven wordt de TT hall omgetoverd in heuse Bierstube voor het Bier & Bratwurst themafeest. Vanaf vrijdag negen uur gaat de poort open en zijn bier en braadworst volop beschikbaar.

Aan het eind van de middag kopt DJ Heimat Bob ‘m in en draait de grootste krakers. ‘Het dak mag eraf!”, aldus Niek Asbroek, vestigingsmanager van de TT Hall Assen, enthousiast. “Nee, zonder gekheid. Vorig jaar was het al een gezellig feestje, maar dit jaar willen we het met Bier & Bratwurst nog verder uitbreiden.”

Vooral voor de gasten van de TT campings is een bezoek aan Bier & Bratwurst volgens Asbroek, ideaal te combineren. De TT Hall ligt aan het circuit direct achter de TT World tribunes en is ook zonder circuitkaartje bereikbaar. Het feest gaat door tot 22.00 uur en sluit zo mooi aan op de nacht van Assen. Maar ook op zaterdag is Bier & Bratwurst een gezellige afterparty voor de TT bezoekers die nog niet naar huis willen.

De entree voor Bier & Bratwurst is gratis. Kijk voor meer informatie op www.bierundbratwurst.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen