Komt Ducati met een Panigale 799?

Een verrassing mag het eigenlijk niet eens heten… Ducati werkt volgens diverse Italiaanse websites, waaronder motoblog.it, aan de Panigale 799. De kleinere broer van de 1199 moet zowel de 749 als de 848 gaan vervangen. Veel is er helaas nog niet vrijgegeven over Ducati’s nieuwste telg.

Vast lijkt wel te staan dat de 799 een 750cc Superquadro-blok krijgt. Het maximale vermogen zou op 145 pk liggen terwijl het gewicht niet boven de 160 kilogram moet gaan uitkomen. Wij houden het nauwlettend in de gaten.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?