Komt MV Agusta met A2-versies van F3 675 en Brutale 800 Rosso?

MV Agusta breidt zijn modelreeks voor 2020 uit . En het grote nieuws voor beginnende motorrijders is dat er binnenkort twee A2-modellen bij komen.

Het nieuws komt uit Duitsland en er is nog geen officieel schrijven van de Nederlandse importeur dat we straks gelimiteerde MV Agusta’s bij de dealers zullen zien.

Dat MV Agusta de stap waagt is hoe dan ook interessant. Vooral ook gezien het feit dat het al begonnen is met een volledige reeks lichte en middelzware modellen. Maar we zijn er zeker van dat de A2-versies van de F3 675 en Brutale 800 Rosso het goed zullen doen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?